HOGYAN TUDNAK KÖNNYEN ÉS GYORSAN VEVŐKET SZEREZNI A VÁLLALKOZÓK?
HOGYAN TUDNAK KÖNNYEN ÉS GYORSAN VEVŐKET SZEREZNI A VÁLLALKOZÓK?
Segítség azoknak, akik többet akarnak kihozni vállalkozásukból a vevőkör bővítésével és vállalatuk népszerűsítésével
A PIACI ELŐNY KULCSA, HOGY TUTI EGYEDI LEGYÉL!
MI A VEVŐSZERZÉS TITKA?
MI A VEVŐSZERZÉS TITKA?
A storytelling tudománya
"A STORYTELLING EGY ABSZOLÚT ÜTÉSÁLLÓ MARKETING TECHHNIKA, AMI NYUGATON MÁR KÉRDÉS NÉLKÜL HOZZÁTARTOZIK EGY CÉGES PROFILHOZ."

Andrade G. Anita, író, személyi fejlesztő tréner, www.siker.guru
Egy jól megírt történettel azonnal rokonszenvet ébresztesz bárkiben ÉS onnan már egyenes az út az üzletkötéshez!

A storytelling mára bizonyítottan minden sikeres vállalkozás szerves része. Ehhez nem fér kétség. De most neked is van esélyed azok közé az emberek közé tartozni, akik egy történettel mindenkit azonnal levesznek a lábukról és HATALMAS üzleti sikereket érnek el!

A sikeres és ÓRIÁSI profitokat termelő vállalkozás most már neked sem csak egy ÁLOM!

A storytelling tudománya és használata hozzátartozik egy sikeres céghez, mint a borsó a héjához.
Ha szeretnéd tudni, mi a titka a legsikeresebb vállalkozóknak...
Ha szeretnéd tudni, mi a márkaépítés ALAPJA, ami pofon egyszerűvé teszi a vállalkozásépítést...
Ha szeretnéd tudni, hogyan válhatsz piacvezetővé a területeden és hogyan válhat a vevőszerzés nevetségesen egyszerűvé...
Ha szeretnéd tudni, hogyan vidd vállalkozásod és életed a következő szintre...

OLVASS TOVÁBB!
TÖBBET A KÖNYVRŐL
AJÁNLÁSOK
Sokan történetet szeretnének írni, de nem tudják hogyan fogjanak neki, mert azt gondolják, hogy ihletre vagy a múzsa csókjára van szükségük ahhoz, hogy jó legyen. Anita könyvéből viszont kiderül, hogy a történetírás tanulható. Szerintem minden kezdőnek jó iránymutató lehet és a haladó íróknak is segíthet jobban megérteni, mi áll a jó történetek hátterében. Kimozdíthat a holtpontokról, amikor úgy érezzük, hogy elakadtunk a történettel.

Vida Ágnes, www.gazdagmami.hu

Parajdi István, storytelling, történetmesélés
Én azon könyveket szeretem, amelyek pontosan megmondják mit kell tennem és egyben hatalmas motivációt adnak, hogy azonnal elkezdjem. Anita könyve pont ilyen. Mindenkinek van saját sztorija, de kevesen tudják azt jól elmondani. Ez a kézikönyv bárkit megtanít arra, hogy profi sztorit írjon. Ezzel megszerezze az emberek figyelmét és bizalmát, hiszen minden benne van ebben a könyvben. A jól megírt sztorid kiemelkedő segítség lesz a személyes és a céges sikeredben. Olvasd el és azonnal kezdjed el használni a megszerzett tudást.

Parajdi István, sikerkovács, www.sikervitamin.hu

A hirdetési árak egyre emelkednek, marketingezni és eladni egyre nehezebb és költségesebb. Akik igazán jól csinálják, kiemelkednek a szürke tömegből. Van egy olyan eszköz a kezükben, amivel ezt megtehetik. Ez pedig a figyelem és az érdeklődés irányítása, amit a storytellinggel érnek el. Most te is a kezedben fogod azt az eszköztárad, ami felvértezhet ezzel a tudással. Szívből ajánlom neked Anita könyvét, érdemes elolvasnod!

Vicsai Gábor, online marketing szakértő, www.MarketingAmazing.hu

Parajdi István, storytelling, történetmesélés
Mindenkinek van legalább egy története, amelyet, ha jól használ, akkor a termékét vagy szolgálatását jobban el tudja adni. Azonban sokan nem tudják jól elmesélni a történetüket. Ez a könyv pont nekik való! Könnyen olvasható, sok példával teletűzdelt, gyakorlatias könyv, amely minden vállalkozónak kötelező olvasmánnyá tenném. 

Orsi B. Nagy, Entrepreneur and Business Coach, www.obnconsultancy.com
Köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet Anita. Tudom, hogy mennyi munkád, képzés és önfejlesztés összpontosul ebben a könyvben. Mindezt azért, hogy a legjobbat adhasd azoknak a szakembereknek, akik kiválóak akarnak lenni a saját területükön. Rengeteget adott nekem ez a könyv és kötelezővé tenném vállalkozóknak, cégvezetőknek, marketingeseknek és networkereknek. Persze ezt nem tehetem, így csak szívből ajánlani tudom, mert hiszem, hogy sokkal eredményesebbé tudja tenni mindenki munkáját.

Szabó Péter, networker, Változás Te magad légy
Parajdi István, storytelling, történetmesélés
"A mai egyre nehezedő és dráguló marketing környezetben 
kincset érnek az olyan technikák, mint a storytelling. 
A segítségével kiemelkedhetsz a tömegből és sokkal érdekesebb 
tudsz lenni a vevők számára.
Anita könyve ehhez ad egy remek, lépésről-lépésre útmutatót."

Várhegyi Tamás, vállalkozó, író, www.onlinesikertitkok.hu

Manapság mindenki a tartalom-marketingről beszél. A tartalom-marketing pedig nem más, mint storytelling, azaz történet mesélés.
Nem könnyű feladat megírni egy könyvet arról, hogy hogyan meséljünk történeteket, hiszen ezt muszáj jól megírni. Ez nem lehet egy lapos, unalmas, szakkönyv, nem igaz? Szerencsére nem is az. A konkrét fűszerek bemutatásán túl, kapunk kóstolót is, az így elkészített ételekből. Anita konkrét történeteken keresztül mutatja be azokat a fogásokat, amitől egy történet bekúszik a bőr alá, és belefészkel az elmédbe, hogy napokig nem tudsz tőle szabadulni. Nekem is, mint minden hálózatépítőnek, aki sikeres akar lenni, nagyon fontos az önképzés, az önfejlesztés. Ehhez ez a könyv is egy "must have". Bár csak sok vállalkozó, és hálózatépítő olvasná el, hogy az egész szakma színvonala is emelkedhessen. Ezzel igazán mindenki csak nyerne.

Bojtos Zoltán, vállalkozó, www.internetwork.hu

Parajdi István, storytelling, történetmesélés
Szeretnél úgy sztorikat mesélni, hogy a hallgatóságnak leessen az álla?
Anita, egy jó értelemben vett "megszállott" önfejlesztő, aki egy olyan komplex csokorba állította össze a történetmesélés kulcsmomentumait, amelyből még a profi előadók is rengeteget tanulhatnak. Mindezt a saját életének történéseivel megfűszerezve.
Lépésről lépésre követtem Anita útmutatását, az első adandó alkalommal élesben teszteltem és hibátlanul működött. Szívből ajánlom mindenkinek, aki a történetmesélés egy új dimenzióját akarja elsajátítani.

Mikóczi Ferenc, író, vállalkozó, mentor, www.nagyatalakulas.hu

Kedves Olvasó!
Általános iskolában egyszer olyan pofont kaptam a tanító nénitől, hogy eleredt az orrom vére. Ez tény, megtörtént. Fogadni mernék, hogy most kíváncsivá tettelek, miért kaptam akkora pofont. Ha leírnám neked, az történne, hogy olvasás közben felelevenednének benned többé-kevésbéhasonló konfliktusok, amelyeknek kisiskolásként vagy szereplője, vagy külső szemlélője voltál. Még akkor is, ha te ekkora pofont soha nem kaptál…Ezzel egy időben feltámadnának benned érzelmek is, amelyek hullámhosszán valamilyen módon kapcsolódnál hozzám. Ezek az érzelmek döntő szerepet játszanának abban, hogy nekem milyen bizalmat szavaznál. Minél nagyobb bizalmat szavaznál, később annál könnyebben megnyílna a pénztárcád, hogy tőlem vásárolj valamit. Ha a fentiek még nem győztek meg a történetmesélés (vagy oroszul: Storytelling) hasznáról, akkor ne olvass tovább. De ha könnyedén, nyomulás és erőlködés nélkül szeretnél több sikert elérni, akkor olvasd el Anita könyvét, majd maximális önfegyelemmel dolgozz a saját hiteles történeteiden, hogy kiemelkedhess az átlagos vállalkozások tömegéből. Építsd vállalkozásodat a továbbiakban úgy, hogy abból kerekedjen ki egy izgalmas, másokat is lázba hozó igazi sikertörténet! Majd kérlek, meséld is el a történeted a világnak.
Köszönöm Anita a könyvedet, nagyon sokat tanultam belőle!

Boér Tamás, tréner, professional coach, www.sikertervezes.hu

Mit tudsz meg a könyvből?
Mit tudsz meg a könyvből?
 • 001: MI AZ A STORYTELLING ÉS MILYEN FAJTÁI VANNAK?
 • 002: HOGYAN HASZNÁLHATOD A TÖRTÉNETMESÉLÉST VEVŐSZERZÉSRE?
 • 003: HOGYAN KEZD EL MEGÍRNI SAJÁT TÖRTÉNETED?
 •  004: FIGYELEMFEKELTÉS ÉS HOGYAN TARTSAD FENN AZ ÉRDEKLŐDÉST?
 •  005: HOGYAN LÉGY EGYEDI ÉS SZÓRAKOZTATÓ?
 •  006: HOGYAN NÉZ KI A SZTORIVONALAD - SZTORISZERKET (Honnan induljál, pontosan milyen részeket tartalmazzon és milyen hosszú legyen)
 • 007: HOGYAN VÁLASZD KI A MEGFELELŐ SZTORID?
 • 008: MIT OSZTHATSZ MEG?
 • 009: HOGYAN ÉPÍTS KI AZONNALI BIZALMAT?
 •  010: BEFOLYÁSOLÁS STORYTELLINGGEL
 •  011: MÁRKASZTORI VAGY CÉGES TÖRTÉNET?
 •  012: MITŐL MÜKÖDIK A STORYTELLING?
 •  013: VARÁZS MONDATELEMEK
 •  014: VÁLLALKOZÓI ÉSZJÁRÁS
BILLINCSELD LE OLVASÓIDAT!

HOGYAN ADD EL MAGAD EGY KÖNNYŰ ÉS EGYSZERŰ TECHNIKÁVAL:

A TÖRTÉNETMESÉLÉS EREJÉVEL!

TÖBB TUCAT lebillincselő siker sztorival a való világból, melyből nemcsak ihletet meríthetsz, hanem tapasztalatod is bővítheted.
A Storytelling Varázsa - Te Túlélnéd?
A Storytelling Varázsa - Te Túlélnéd?
- avagy egy egyszerű KÜLÖNBSÉG a sikeres és a sikertelen vállalkozás között -
"Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás-tengeren is túl, még az Üveghegyeken is túl, volt egyszer egy királyság, melyben élt egy eladó. Ez az eladó körbeutazta a királyságot, a portékáját felkínálva. Mindenki szerette a termékeit, kivéve a gonosz, kegyetlen királyt, aki meg akart tőlük szabadulni. Egy nap a király így szólt: „Ez a termék tönkreteszi a királyságom, el akarom pusztítani. Ha akárki tud egy okot, hogy miért maradjon ez a termék életben, szólaljon fel most!” A tömegből megszólalt egy hang. „Szerintem ez a termék nagyszerű, és be is tudom bizonyítani” – mondta a bátor eladó. „Holnap reggel gyere a palotámba, és bizonyítsd be!” – válaszolta a király. Így az eladó hazament, és elkezdte lázasan előkészíteni egyik PowerPoint-diáját a másik után, telis-tele végtelennek tűnő statisztikai adatokkal és piaci előrejelzés grafikonokkal.

Másnap megérkezett az eladó a palotába. „Hadd lássam, miért hagyjam életben ezt a nyomorult terméket” – mondta a király. Az eladó magabiztosan kinyitotta a laptopját, és elkezdte az első diával, a cégtörténettel. Majd folytatta a piaci trendekkel, piacanalízissel és célcsoport-meghatározással. Ekkor a király már idegesen fészkelődött a trónján. Amikor az eladó elért a befektetés megtérülési számításokhoz a 47. dián, a királynak elege lett. „Lefejezni az eladót!” – kiáltotta a király – „Eredetileg csak a terméket akartam elpusztítani, de ez az előadás egy bűntény.”
TE ÉLETBEN MARADNÁL, HA A TERMÉKEDET KÉNE MEGVÉDENED?
TE ÉLETBEN MARADNÁL, HA A TERMÉKEDET KÉNE MEGVÉDENED?
A KIRÁLY A VEVŐ - AZ ELADÓ PEDIG TE VAGY!

HAGYD ABBA A STATISZTIKAI ADATOK FELHALMOZÁSÁT ÉS ÉPÍTS VÉGRE OLYAN VÁLLALKOZÁST, MELY MEGÁLLJA A HELYÉT A MAI TÁRSADALOMBAN! VARÁZSOLD VÁLLALKOZÁSOD PÉNZNYOMTATÓ GÉPEZETTÉ!
Tudod mi a különbség?
Tudod mi a különbség?
ÜRES ELŐADÓ TEREM
NÉHÁNY ÉRDEKLŐDŐ
Storytelling NÉLKÜL!
TÖMVE VAN AZ ELŐADÓ TEREM
RENGETEG ÉRDEKLŐDŐ
Storytellinggel!

KEZD EL HASZNÁLNI EZT A TECHNIKÁT ÉS ARASD LE A BABÉROKAT AZONNAL!

KEZD EL HASZNÁLNI EZT A TECHNIKÁT ÉS ARASD LE A BABÉROKAT AZONNAL!

KÖVETELD AZT, AMI JÁR NEKED, HISZ EZ MÁR EGY BIZONYÍTOTTAN MŰKÖDŐ, TELJESEN INGYENES MARKETING ESZKÖZ
A Storytelling tudománya című könyvből megtudhatod:

Honnan kezdjem a történetem?
Milyen részletes legyen?
Miket oszthatok meg, hogy fenntartsam az olvasó érdeklődését?
Mikor használhatom?
Hogyan használhatom vevőszerzésre?
Mit tudnék én mondani másoknak?
Mennyire lehet őszinte egy storytelling?
Hogy fogalmazzak "eladhatóan"?
Márkaépítés egyszerűen és gyorsan!
Mi érdekelheti a vevőimet?
VISZLÁT UNALMAS SZTORIK! BOLDOGÍTSD INKÁBB A KONKURENCIÁMAT!
A STORYTELLING MIATT VITATHATATLANUL EGY ÓRIÁSI PIACI ELŐNYRE TESZEL SZERT!
HA MÉG NINCSENEK JÓ KAPCSOLATAID, A STORYTELLING SEGÍT!
ÍGY FOGNAK KINÉZNI A VERSENYTÁRSAID HOZZÁD KÉPEST, HA ALKALMAZHOD A KÖNYVBEN LEÍRTAKAT!
MINDENKINEK JÓ HÍR: A STORYTELLING TANULHATÓ!
BIZONYÍTÉK? TÖBB TÍZEZER CÉG SIKERE ÉS SIKERTÖRTÉNETE!
A TÖRTÉNETMESÉLÉS EREJÉVEL FEJLESZD ÜZLETED, ÉLETED!
MOST MEGTANULHATOD EZT A FANTASZTIKUS STRATÉGIÁT AKÁR CSAK EGY KÖNYV SEGÍTSÉGÉVEL OTTHONOD MELEGÉBŐL, MERT ÖSSZESŰRÍTETTEM NEKED TÖBB TUCAT KÖNYVET, TÖBB SZÁZ VIDEÓT ÉS BLOGBEJEGYZÉST, TÖBB ÉVES TAPASZTALATOT EBBE AZ EGYETLEN EGY FANTASZTIKUS KÖNYVBE!

TÖBB SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
AKKOR CSEKKOLD LE A BONUSZ CSOMAGOKAT ÉS A PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSOKAT ITT:
KINEK HASZNOS?
 • HA vállalkozó vagy és több vevőt szeretnél magadnak
 • HA kitűnő történetmesélővé akarsz válni
 •  HA jobban meg akarod érteni embertársaid
 •  HA ki akarsz építeni egy MINDIG partyképes sztorit
 •  HA érdekel mi a nagyvállalatok sikerének egyik alapvető titka
 •  HA tudni szeretnéd miért olyan hatásosak a Hollywood filmek
 •  HA betekintést akarsz kapni a GAZDAGOK világába
 •  HA te is a nagyokhoz akarsz tartozni
 •  HA befolyásosabb és magabiztosabb akarsz lenni
KINEK FELESLEGES?
 • HA azt gondolod, hogy te már mindent tudsz
 • HA nem gondolod komolyan a vállalkozásépítést és nem érdekel a fejlődés 
 •  HA nem érdekel a vevőszerzés
 •  HA teljesen hidegen hagy a marketing 
 •  HA nem akarsz pénzt keresni
 •  HA nem akarsz semmit se az élettől
 •  HA Michael Hauge-nak hívnak (híres Hollywoodi screenwriter)
 •  HA úgy érzed, hogy a vállalkozásod és az életed ennél már nem is lehetne jobb

TUDTAD, HOGY NEM KELL SE ÍRÓI VÉNÁVAL RENDELKEZNED, SE EMBERFELETTI KÉPZELŐERŐT BIRTOKOLNOD EGY HATÁSOS ÉS ÜTŐS SZTORI MEGÍRÁSÁHOZ? 
MIÉRT FONTOS NEKED EZ A TUDÁS?
MIÉRT FONTOS NEKED EZ A TUDÁS?

- HOGY KAMATOZTASD A STORYTELLING TECHNIKÁJÁT ÉLETEDBEN

- HOGY GARANTÁLTAN VÉGIGOLVASSÁK TÖRTÉNETED

- HOGY MINÉL HATÁSOSABB LEGYEN AZ ÜZENETED

- MERT ÍGY NEMCSAK MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUT A SZTORID, DE MEGIS FOGJÁK OSZTANI ÉS BESZÉLNI FOGNAK RÓLA!

- DE AMI A LEGFONTOSABB: HOGY ÉLETED VÉGÉIG ABSZOLÚT FANTASZTIKUS TÖRTÉNETMESÉLŐVÉ VÁLJ
Ne Hagyd Ki!
A CSOMAGOK
könyv csomag
Ft
4.990 
Válj hatásos történetmesélővé!
 • A STORYTELLING TUDOMÁNYA című könyv
 • Élethosszig tartó HOZZÁFÉRÉS az exkluzív ONLINE TAGSÁGI OLDALHOZ, videókkal és még több hasznos segédeszközzel
 • NYOMTATHATÓ MUNKAESZKÖZÖK
- INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZOGON BELÜL - 

- A külföldi szállításra teljes mértékben a GLS által nyújtott nemzetközi tarifák érvényesek - 
PRÉMIUM csomag
Ft
19.900
Hogy ne csak gondolat maradjon!
 • MINDEN A KÖNYV CSOMAGBÓL
 • AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV
  Ha szeretnéd kocsiban is hallgatni, akkor a csomag tartalmazza a teljes 5 órás hangoskönyvet. Felolvasta: Andrade Anita.  
 • EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
  45 perces személyes vagy Skype-os konzultáció Anitával: Itt személyesen nyílik lehetőséged velem személyesen átbeszélni a sztoridat és meggyőzödni arról, hogy ütésálló-e.
(Megjegyzés: A megrendelő lapnál ennek a csomagnak a kiválasztásánál légyszíves NE klikkeld be az extra hangoskönyvet, mert ez a csomag azt tartalmazza!)
COACHING csomag
Ft
75.000
ABSZOLÚT TÖBB, MINT STORYTELLING
 • MINDEN A KÖNYV CSOMAGBÓL
 • AJÁNDÉK HANGOSKÖNYV
  Ha szeretnéd kocsiban is hallgatni, akkor a csomag tartalmazza a teljes 5 órás hangoskönyvet. Felolvasta: Andrade Anita.  
 • 4 + 1 ALKALMAS COACHING

  Tartalma:

  01 Ülés – Sztorik kiválasztása (90 PERC)
  Irányított kérdésekkel felfedjük a rendelkezésre álló legjobb sztorikat és közösen kiválasztjuk a megfelelőket. Az ülés első része: CÉLKITŰZÉS + SZTORIFAJTA +HATÁROZÁS. Házifeladat: Érzelmi ravasz kiválasztása 

  02 Ülés – Érzelmi töltés biztosítása (60 PERC) 
  Átmegyünk együtt a lehetséges ravaszokon és meghatározzuk a rapportépítés technikáját. Lerakjuk a sztorivonal alapkövét és sorra vesszük a lépéseket.  Házifeladat: Sztorivonal megírása 

  03 Ülés – Sztorivonal véglegesítése (60 PERC)  Közösen megírjuk, illetve tökéletesítjük a sztoriszerkezetet (házifeladatban - már előnyös, hogy a harmadik ülés elejére készen legyen a sztorivonal). Minden áll vagy bukik a megfelelő sztoriszerkezeten. Biztosra megyünk, hogy minden a helyén van és hatékonyan össze van rakva. Házifeladat: NLP szavak kiválasztása, ötletek összeírása 

  04 Ülés – Megfelelő eszközök bevetése (60 PERC) Ezen a ponton már kész a sztori, így nincs más dolgunk, mint felöltöztetni, hogy még csinosabb legyen a különböző storytelling eszközös segítségével. Az ülés végén pedig visszatérünk az eredeti célkitűzésre és egy rövid tervet készítünk a következő lépésekre.  3 hónap múlva után követés és az eredmények leellenőrzése emailben és/vagy telefonon.

A számlaigényt kérem vásárláskor jelezze ezen az email címen: anita@siker.guru
Kérem, ne feledje el megadni az adószámot és a számlázási címet. Köszönöm.
Az ingyenes szállítás kizárólag Magyarország területére vonatkozik. Külföldi tarifákért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot: anita@siker.guru

Biztonságos Fizetés

Minden megrendelés egy biztonságos, titkosított rendszeren megy keresztül. A hitelkártya információidat semilyen körülmények között nem kerül elmentésre, illetve tárolásra. Tiszteletben tartsuk magánszférádat.

100% Elégedettségi Garancia

Elégedettségi garanciát vállalunk minden szolgálatásért. Amennyiben nem vagy megelégedve egyik szolgáltatásukkal (kivétel: könyv), a teljes árat 14 napon belül azonnal visszafizetjük.
Hitelkártya számod:
Biztonsági kód (CVC):
Lejárati hónap:
Lejárati év:
Termék
Ár
4.990 Ft
19.900 Ft
1.990 Ft
75.000 Ft

Abszolút kihagyhatatlan ajánlat: Kérd a hangoskönyvet a könyv mellé, hogy akár útközben is hallgathasd és szórakozás közben tanulj, fejlődj. Ezt az 5 órás hangoskönyvet Andrade Anita mondta fel személyesen és most 3420 Ft helyett csak 1990 Ft.

Kiválasztott termék
Össz. ár
Dynamically Updated
$XX.00

Kézpénzes vagy banki átutalás esetén:

Kedvezményezett: Andrade Groppe Anita
Unicredit Bank
IBAN: HU 49 10918001-00000099-46460015
Bankszámlaszám: 10918001-00000099-46460015
Ne felejtsd el az átutalásnál megadni az email címed, hogy utána küldeni tudjuk a részleteket!
Copyright © 2018-2025 - ANDRADE G. ANITA - Minden jog fenntartva