Fedezd fel az Önfejlesztés hatalmát!
Fogadd szeretettel ezt az AJÁNDÉK eBook sorozatot - Tippek és trükkök, melyekkel marandó változást érhetsz el  - mert megérdemled! Hatalmas munka ráfordítással összeállítottam egy verhetetlen 4 eKönyvből álló gyűjteményt. Kizárólag a legjobbaktól, a világ vezető szakembereitől – most magyarul és ingyen a tiéd lehet! Hosszú-hosszú évek kemény munkáját most ajándékba adom neked. Tedd életed szebbé és sikeresebbé Önfejlesztéssel!

Töltsd le az INGYENES eBook sorozatot
Most egyszerre 4 INGYENES eBook a tiéd
* BIZTONSÁGOS OLDAL - adataidat nem adjuk tovább*
Elolvastam a felhasználási feltéteket és az adatkezelési szabályzatot, továbbá hozzájárulok az email címem kezeléséhez kizárólag az ebook szerzője által, amelyet akármikor visszamondhatok. 
Ne halaszd el a lehetőséget és légy az elsők közt! Nyerj azonnali hozzáférést sikertippekhez és útmutatokhoz!
Mit tudhatsz meg az eKönyvekből?
  • A koncentráció ereje: 9 tipp, hogy javíthatod koncentrációs késséged. Egy infografon összefoglalva, 9 pontban röviden. Motiváció csak neked. Megtudhatod mit kell tenned, hogy teljesebb életet élhess.
  • Az önfegyelem ereje: Úttörő gondolatok csak neked és érted. Az önfegyelem pszichológiája. 7 titkos eszköz, mely nagyban hozzájárul sikeredhez. Szokások, amik a világ vezető 1%-nak természetes mindennapok...#1 Trick Anyone Can Do... Right Now!
  • Siker szokások: A legsikeresebb emberek 9 szokása. Út és iránymutatás a meggazdagodáshoz. Motiváció a mindennapokra...
  • A gondolat ereje: Hogyan győzhetjük le a félelmet a hit segítségével. A motiváció tudománya. Delegáció, mint csodafegyver a sikerért. Gondolkodásmódbeli különbségek...
Oszd meg most barátaiddal is ezt a lehetőséget:
"Nem kell sikeresnek légy, hogy elkezd. De el kell kezd, hogy sikeres légy!" Zig Ziglar
Válogatott, elsőosztályú információk a legjobbaktól!

Több hasznos információ a hivatalos weboldalon:

Látogass el hozzánk még ma:
NE halaszd el a lehetőséget!
Azonnali hozzáférés az eBook sorozathoz!
- sok sikert -
Copyright © 2018-2025 - ANDRADE G. ANITA - Minden jog fenntartva